Povestea ColorEscu

 

ColorEscu – de când și de ce?... povestea

 

În anii de când este în piața de fashion, ColorEscu a devenit cunoscut pentru că a pus ”românescul” la loc de cinste și pentru că a dat modei străzii tricouri și accesorii moderne și de calitate, păstrând însă esența simbolurilor românești. Este, totodată, prima alegere pentru cei care vor să ofere cadouri românești originale, cu spirit și mesaj special.

 

.... since 2012

Trecuseră ani buni de când românescul și România căzuseră în derizoriu la nivel de discurs public. La noi, nimic nu mergea bine, nimic nu era frumos și în niciun caz oamenii. Am simțit nevoia să comunicăm și lucruri frumoase despre România, despre noi, românii, lucruri de bine despre ceea ce suntem și despre ceea ce putem face. Și asta facem de atunci.

Am vrut să le arătăm și adolescenților și tinerilor că poate fi la fel de cool să porți un tricou cu un mic tricolor inserat, un tricou pe care scrie Zmeu și să nu fii deloc demodat. Poți avea un tricou cu simboluri tradiționale și care să arate totuși modern și fresh, un tricou cu Lupul Dacic și să te mândești oriunde în lume că nu, nu este lupul din Game of Thrones, ci din istoria noastră.

 

 

La treabă – primele mesaje statement, istorie și povești românești

Pentru ei – ”Român și pot”. Pentru ele – ”Iubesc românește”. Au fost mesajele statement sub care s-au lansat primele colecții ColorEscu. Am plecat de la esență, de la ce simțeam noi că definește românii – puterea și iubirea!

Am mers apoi spre legende dacice și povești (Zmeul Însuși, Mama Zmeilor, Pui de Zmeu, Cosânzeana, Greuceanu, Făt Frumos, Fata Moșului, etc.) pentru a ajunge la emoțiile autentic românești. ”Om Bun”, ”Acasă” au devenit cuvinte care vorbesc de la sine despre cel care le poartă.

Toate sunt, în viziunea noastră, piese ale aceluiași puzzle spectaculos: sufletul românesc! E complex, autentic, puternic și delicat totodată. Cum să nu vezi România frumos, când ea nu e altceva decât suflet? Esența fiecăruia dintre noi strânsă cu grijă într-o sticluță prețioasă, etichetată simplu: ”România”.

 

 

Cadouri românești cu suflet de la ColorEscu

Se pare că un tricou cadou e mereu o idee bună! Asta spun prietenii noștri.

De aici ne-a venit inspirația pentru a face tricouri – pereche, numai bune de cadouri în cuplu, seturi de tricouri pentru familii (Zmeul Însuși – Mama Zmeilor – Pui de Zmeu) și am lansat și serviciul de trimitere de cadouri ColorEscu.

Când ți se cere să crești...

”Tricou... tricou, dar la ce îl asortăm? Cum îl accesorizăm?”

Am ascultat, am înțeles și am completat gama de produse ColorEscu cu pantaloni scurți, șepci, căciuli, brățări, traiste... toate concepute în aceeași linie: calitate superioară și mesaj pozitiv.

Produsele ColorEscu sunt create cu zambetul pe buze și suntem convinși că asta le face să fie purtate frumos. Vrem să luminăm fațeta frumoasă a poveștii noastre, a românilor, și să răspândim încrederea în faptul că "omul sfințește locul". Suntem atâția care credem în asta! Trebuie doar să ne facem auziți și simțiți!

Suntem aici pentru voi:

- Pe mail: comenzi@colorescu.ro

- La telefon: 0770.949.155

- Pe Facebook!

- Pe Instagram!