Livrarea şi plata

Livrare în România

ATENȚIE! În București, puteți opta și pentru ridicarea personală a produselor, această opțiune nepresupunând costuri de transport: 

1. De la Showroom-ul nostru (Str Vasile Lascăr, Nr. 5-7, Et. 1 - Zona Pieței Rosetti), în intervalul 10.00 - 18.00.

Cum procedezi:
Plasezi comanda pe www.colorescu.ro, selectezi forma de plată dorită - cu cardul sau la ridicarea produselor, selectezi că vrei să ridici comanda din showroom, noi o pregătim și te anunțăm când e gata! 

2. Din punctul de livrare ColorEscu aflat la Restaurantul Mântuleasa 40.

Cum procedezi:
Plasezi comanda pe www.colorescu.ro, plătești cu cardul, noi trimitem produsele la punctul de livrare de pe Str. Mântuleasa nr.40, București, iar tu le ridici de acolo! Dacă ai plasat comanda până la ora 15.00, o poți ridica în aceeași zi, începând cu ora 19.00! Dacă ai plasat comanda după ora 15.00, o poți ridica începănd de a doua zi. Coletul te așteaptă. 

De asemenea, partenerii noștri de la Mântuleasa 40 te așteaptă și un cadou - un voucher de reducere de 15% pentru consumația pe care o faci dacă alegi să le fii client. Până la urmă, de ce să te grăbești și să nu rămâi la masă, sau măcar o bere într-un loc mișto? :) 

Programul punctului de livrare Mântuleasa 40 este de luni pana vineri, de la 11.00 la 22.00

Livrare prin curier rapid.

În București: costul de livrare este de 10 lei prin Bookurier și de 15 lei prin Fan Courier.

În afara Bucureștiului: pretul livrării este 17 lei.

Pentru comenzile cu o valoare de minim 195 lei, transportul este gratuit pe teritoriul României.

​​După plasarea comenzii, veţi primi un e-mail de confirmare cu detaliile acesteia.

Livrarea produselor se va face în 24/48 ore de la plasarea comenzii, pentru zilele lucrătoare.  
Pentru comenzile plasate vineri, până la ora 12, livrarea se face în cursul zilei de luni. Comenzile plasate vineri după ora 12.00 și în weekend vor fi preluate de curier luni, urmând să ajungă în cursul zilei de marți.

Livrare în afara României

Pentru comenzile din afara României livrarea se face prin posta Română iar prețul variaza in functie de destinatie (intre 40 si 70lei +tva). 
Termenul de livrare, functie de destinatie variaza intre 5 si 10 zile lucratoare.

Plata

Plata se face ramburs, integral în lei, la primirea produselor, sau cu cardul, prin intermdiul platformei securizate Mobilpay.
Pentru comenzile din afara României plata se face cu cardul.

În cazul în care coletele prezintă deteriorari vizibile la primire, recomandăm cumpărătorului să refuze primirea acestora şi să semnaleze imediat acest incident prin e-mail la comenzi@colorescu.ro. Orice reclamaţie ulterioară cu privire la aceste aspecte va fi nulă şi nu va putea fi luată în considerare.