Calitatea tricourilor

Calitatea contează!

Când am pornit la drum în conceperea produselor ColorEscu, ştiam că nu cautăm doar idei speciale de design, ci căutăm şi calitate! Tricouri care, întreţinute conform instructiunilor, să nu se strice după câteva spălari. Hainele la care ţii cu adevărat sigur nu sunt multe, dar, dacă te gândeşti bine, sunt toate de calitate şi s-au menţinut ireproşabil în timp. Ştiam că tricourile ColorEscu trebuie să intre fără probleme în această categorie şi să nu fie o dezamăgire pentru cei care le poartă. 

ColorEscu colaborează cu cei mai mari producători de tricouri, oferindu­-vă astfel produse de cea mai bună calitate. Ţesăturile sunt special tratate pentru a fi nu doar plăcute la atingere, ci şi foarte rezistente în timp. Materialul folosit este bumbac neted 100% sau bumbac organic cu grosime de 150/160g. 

De asemenea, imprimarea este de cea mai bună calitate, fie că vorbim despre serigrafie sau despre print digital. Ambele proceduri garantează o rezistenţă foarte bună în timp, în condiţiile respectării instrucţiunilor de spălare şi de călcare menţionate pe etichetă.