ColorEscu

Top 5 idei de cadouri românești de Centenar

Hanorac Amprentă România - cu sau fără fermoar

Ai ajuns în ACEL moment al anului! Faci liste peste liste, ai luat cadouri și de Black Friday (și ăla românesc și ăla american), dar tot nu ai pentru toata lumea. Și nu prea mai ai idei, dar știi că nu vrei să dai banii pe prostii și vrei să fii remarcat și apreciat pentru cadourile tale originale. Mai mult decât atât, e Centenarul! și frumos ar fi să găsești cadouri tematice, care chiar să placă, dar n-ai da totuși banii pe un Tissot – ediție de colecție de Centenar. Și dacă ți s-a luat și de drumuri pe la mall…. e clar! Ai nevoie de ajutor.

Te rezolvă ColorEscu! Păi n-am lucrat noi tot anul la colecția #100România pentru ca tu acum să ai o mulțime de idei de cadouri românești de Centenar? Am lucrat! Hai să îți dăm și un shortcut: am analizat comenzile din ultima perioadă și iată un top 5 al celor mai căutate cadouri românești de Centenar:

Tricouri Simbol Centenar

Tricouri Simbol Centenar
Tricouri Simbol Centenar

Am concentrat în ele toată inspirația noastră! Le-am vrut speciale! Sunt tricourile pe care le-am creat pentru iubitorii de România, care chiar simt sărbătoarea Centenarului, dar și pentru EROII lor de suflet, cărora să le ofere acest cadou special. Oricare dintre voi care va primi un astfel de cadou, să știe că e apreciat și e văzut ca un EROU pentru tot ce lasă în urma sa în fiecare zi.

Haine cu Amprenta Tricoloră din colecția de Centenar

Amprentă Românească
Haine cu Amprentă Românească

Nimeni nu poate contesta rolul pe care voi, prin aprecierile și comenzile voastre, i l-ați dat Amprentei noastre tricolore. Nici noi nu ne-am dat seama, când am scos-o în lume, că va deveni vedeta acestui Centenar. E adevărat că vorbește de la sine despre toți oamenii de bine, românii noștri dragi care își pun în fiecare zi Amprenta asupra României.

Hanorace românești perfecte de Centenar

Hanorac cu Lupul Dacic
Lupul Dacic
Hanorac Amprentă România
Amprentă România

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Încurajați (sau poate descurajați, de fapt), mulți s-au orientat spre cele mai groase haine românești de la ColorEscu: hanoracele. Cu Amprentă sau cu Lupul Dacic, sunt la mare căutare!

Căciulă și fular Simboluri Vechi în an Centenar

Set căciulă și fular Simboluri Vechi
Simboluri vechi

Nou intrate în colecția ColorEscu, setul de căciulă și fular cu simboluri vechi românești e la mare căutare! Fie că va fi oferit drept cadou în ghetuțe pe 6 decembrie sau sub brad pe 25, va fi cu siguranță un cadou călduros pentru cei dragi.

Bluze pentru Mândrele voastre bune de purtat de Centenar

Bulză Mândra cu motive românești
Bulză Mândra
Bluză Mândra cu motive românești
Bluză Mândra

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru că mândrele vor să rămână chic și în sezonul rece, ne-am conformat. Puteți să le oferiți acum bluze din bumbac organic 100%, cu croială modernă, cu design inspirat din motive tradiționale moldovenești!

Și, dacă nu ați aflat încă, până la 1 decembrie, toate comenzile primesc gratuit un sticker auto cu Amprenta Centenară. Puteți să îl păstrați sau îl puteți oferi cadou 🙂

Sticker auto – Amprentă România

Noi v-am dat câteva idei de cadouri românești de Centenar, de Moș Nicolae sau de Crăciun.

Și, dacă tot nu ați găsit fix ce ați vrut, magazinul nostru e deschis și online și offline și vă așteaptă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *