ColorEscu

Perioadă de REDUCERI la ColorEscu

REDUCERI la ColorEscu

Hai să începem anul cu stare de voie bună și să o ținem așa 12 luni. Ce ziceți? ColorEscu ajută și el cum poate, așa că vine cu o perioadă de REDUCERI la început de an! Unele dintre cele mai iubite produse ale noastre din ultima perioadă au acum prețuri speciale! Numai între 4 și 12 ianuarie. Și atenție! Stocul este limitat!

Dacă în decembrie ni se pare firesc să primim și să facem cadouri, în ianuarie parcă ne bucurăm chiar mai tare de ele, pentru că sunt mai puțin previzibile. Așa că, la început de an, ColorEscu vă oferă ocazia să:

  • vă luați hainele alea românești care vă plac mult și pe care nu le-ați primit cadou de Craciun, deși ați strecurat sugestii Moșului
  • să vă completați colecția de haine și accesorii cu spirit românesc de la ColorEscu la prețuri speciale
  • cumpărați cadouri românești la prețuri speciale pentru cei dragi care locuiesc în afara țării, dar sunt cu sufletul români adevărați
  • luați suveniruri românești originale și, totodată, cât se poate de utile, dacă vă pregătiți să plecați din țară
  • … ce să mai! Să începeți anul cu bine și cu o sesiune de shopping bine meritată după ce ați alergat o lună întreagă după cadourile perfecte… pentru alții!

Ce avem la REDUCERI?

La rubrica de REDUCERI găsiți o selecție de produse care s-au dovedit a fi printre preferatele voastre în ultima perioadă. Sunt produse de sezon, pentru perioada rece (bluze, hanorace, căciuli, fulare), dar și produse pentru optimiștii care deja se pregătesc de vară (tricouri, pantaloni scurți). Nu lipsesc produsele din colecția specială de Centenar, care este încă la mare căutare.

Iată mai jos numai câteva dintre produsele românești de la ColorEscu pe care le puteți cumpăra numai până pe 12 ianuarie la prețuri speciale!

Bluză Mândră - Bleumarin, bumbac organic 100%
Bluză Mândră – bleumarin

 

Căciulă și/sau fular cu motive românești
Căciulă și/sau fular cu motive românești

 

Hanorac Amprentă România - cu sau fără fermoar
Hanorac Amprentă România – cu sau fără fermoar

 

Tricou 100 România - Ediție specială de Centenar
Tricou 100 România – Ediție specială de Centenar

Restul ofertelor le găsiți AICI!

ColorEscu vă așteaptă online, pe www.colorescu.ro, sau în showroom-ul din Zona Pieței Rosetti (Str Vasile Lascăr, Nr. 5-7, Et 1)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *