ColorEscu

Idei și soluții pentru cadouri de Crăciun pentru cei rămași pe ultima sută de metri

Cadouri de Crăciun de la ColorEscu

Oricât de din vreme te apuci de bifat lista de cadouri de Crăciun, mereu ajungi pe ultima sută de metri cu unele pe care nu le-ai luat încă. De regulă sunt pentru oamenii speciali din viața ta, pentru care vrei ceva cu adevărat original, deosebit…nu ceva luat în grabă dintr-un mall.

Știți deja că la ColorEscu găsiti idei de cadouri românești originale, perfecte pentru cei dragi de orice vârstă și cu orice preferințe în materie de fashion. Cum mai sunt însă doar câteva zile în care puteți alege cadourile perfecte, vă spunem ce variante aveți.

1. Ne vedem la târgurile pentru cadouri de Crăciun din acest weekend

Astăzi și mâine, ne găsiți la două dintre cele mai importante târguri de Crăciun din capitală cu stand plin de idei de cadouri.

Târg de Crăciun - Christmas Maker Fair
Târg de Crăciun – Christmas Maker Fair

Când?
Sâmbătă, 15 – 10:00 – 21:00
Duminică, 16 – 10:00 – 18:00
Unde?
La MATER, pe Splaiul Unirii nr. 160, la câteva minute de condus de la Piața Unirii. Poți ajunge cu metroul până la stația Timpuri Noi sau cu RATB linia 133.

Târg de Crăciun - Bounty Fair
Târg de Crăciun – Bounty Fair

Când?

Sâmbăță: 10:00 – 19:00

Duminică: 10:00 – 19.00
Unde?
Casa Universitarilor: Str. Dionisie Lupu, Nr. 46

2. Comandați online din webshop-ul nostru www.colorescu.ro 

Pentru mulți, online e cel mai comod. Stai acasă, analizezi, te candești, alegi, pui în coș, comanzi și curierul vine la ușă cu toate cadourile românești de la ColorEscu.

Aveți la fiecare produs un tabel care vă ajută să alegeți măsura potrivită. Și dacă aveți dubii sau cei dragi și-au mai modificat proporțiile de când nu le-ați mai luat voi cadouri vestimentare, avem o politică de retur foarte prietenoasă.

La ColorEscu, livrarea produselor se face în 24/48 ore de la plasarea comenzii, pentru zilele lucrătoare.
Pentru comenzile plasate vineri, până la ora 12, livrarea se face în cursul zilei de luni. Comenzile plasate vineri după ora 12.00 și în weekend vor fi preluate de curier luni, urmând să ajungă în cursul zilei de marți.

E bine să țineți cont însă de faptul că, în luna decembrie, pot interveni întârzieri din cauza activității curierilor… nu lăsați pe ultima suta de metri comenzile!

3. Veniți direct la Showroom-ul ColorEscu

Showroom ColorEscu - Str Vasile Lascăr, Nr. 5-7, Et 1
Showroom ColorEscu

 

Așa e poate cel mai simplu și cel mai rapid! Veniți, vedeți, alegeți, vă ajutăm cu informații și sfaturi dacă aveți nevoie și ați plecat acasă cu lista de cadouri bifată.

Ne găsiți de la 9.30 la 17.30 la showroom-ul nostru din zona Pieței Rosetti – Str. Vasile Lascăr, Nr 5-7, Et 1, București. În urma unor rugaminți prietenești, înainte de zilele speciale, am prelungit programul de lucru tocmai ca să aveți timp să ajungeți să luați cadourile. ColorEscu e mereu prieten de nădejde când ai nevoie de un sprijin în goana după cadoul perfect.

4. Comandați online și ridicați comanda de la Mântuleasa 40

Pentru cei cu program ”complicat”, avem și mixuri de variante 🙂 De ajutat oricum vă ajutăm! Puteți comanda online și aveți opțiunea ridicării comenzii de la punctul nostru de livrare din ”curtea” prietenilor de la Mântuleasa 40, restaurantul nostru preferat care e exact pe Str. Mântuleasa, la numărul 40! Simplu, nu? Și nu aveți nici costuri de livrare!

Cum se procedează:
Plasați comanda pe www.colorescu.ro, plătiți cu cardul, noi trimitem produsele la punctul de livrare de pe Str. Mântuleasa nr.40, București, iar voi le ridicați de acolo! Dacă ați plasat comanda până la ora 15.00, o puteți ridica în aceeași zi, începând cu ora 19.00! Dacă ați plasat comanda după ora 15.00, o puteți ridica începănd de a doua zi.

De asemenea, partenerii noștri de la Mântuleasa 40 vă așteaptă și un cadou – un voucher de reducere de 15% pentru consumația pe care o faceți dacă alegeți să le fiți client. Până la urmă, de ce să te grăbești și să nu rămâi la masă, sau măcar o bere într-un loc mișto? 🙂

Programul punctului de livrare este de luni pana vineri, de la 11.00 la 22.00.

Bun! Acum, că am lămutit toate aceste detalii tehnice, spor la cumpărături!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *