ColorEscu

Cine e eroul TĂU? E vremea să îi arăți cât înseamnă pentru tine cu un cadou Centenar

Despre cine e cu adevărat acest Centenar la care ne-am gândit tot anul și pentru care am început deja să punem postări cu AMR… (au mai rămas…)? Aceasta-i întrebarea!

Simplu spus – Centenarul e despre România, despre ai săi 100 de ani!

Emoțional spus – Centenarul e despre noi toți, care suntem astăzi aici să trăim momentul și să îl înțelegem

”Corect” spus și gândit – Centenarul este despre fiecare dintre românii care, în toți acești 100 de ani au făcut BINE României! Cu muncă, cu cinste, cu ambiție, cu devotament și curaj.

Aceștia sunt eroii pe umerii cărora stă astăzi Centenarul!

Pe lângă oamenii mari, care ne-au marcat istoria – oameni de știință, oameni politici, scriitori, artiști, sportivi etc. sunt  mii și mii de români care au făcut mult bine României și românilor și de care știm doar noi, știți doar voi, știu doar cei care au avut norocul ca acești oameni minunați să îți pună amprenta pe viața lor!

Ei sunt eroii noștri de suflet, pentru noi mai importanți ca oricine. Poate ne-am ferit să îi definim ca eroi, dar haideți să o facem de Centenar! Să fie momentul lor!

  • Poate fi profesoara aceea care te-a inspirat și care ți-a marcat viața și ție și altor generații de elevi,
  • Poate fi acel profesionist care își iubește meseria și care dă un exemplu și îi inspiră si pe cei din jurul său,
  • Poate fi acel vecin care, ca prin minune, e mereu acolo unde e nevoie sa dea o mână de ajutor și pe care toată lumea îl salută cu un zâmbet larg,
  • Poate fi românul pe care îl știi plecat peste hotare, departe de toți și tot ce are mai drag, doar pentru a asigura familiei un viitor mai bun aici, în România. Și asta de ani…
  • Poate fi medicul care te-a ajutat atunci când ai avut nevoie și căruia îi ești veșnic recunoscător,
  • Poate fi bona care ți-a crescut copiii ca pe ai ei, ajutându-i să nu ducă lipsa de iubire nici în orele grele în care tu făceai rapoarte la birou,
  • Poate fi un necunoscut de pe strada care te-a ajutat într-un moment greu,
  • Poate fi mentorul tău, cel de la care ai învățat ”meserie”,
  • Poate fi colegul tău, cel care își face treaba extraordinar chiar daca nu i-a ridicat nimeni încă o statuie.

Eroul TĂU de Centenar cine e?

Când ne-am gândit la asta și ne-am identificat proprii eroi, am simțit nevoia să facem ceva pentru ei, să le mulțumim cumva, să îi facem să înțeleagă că ei sunt EROI în toată puterea cuvântului. Cei mai mulți dintre ei sunt oameni prea modești să se vadă așa. Fac totul din credință și convingere, nu ca să convingă pe cineva de valoarea lor.

Pentru eroii neștiuți ai României, ColorEscu a creat modelul de tricou românesc centenar – Simbol Centenar

Tricou Simbol Centenar de la ColorEscu

Am pus în acest design tot sufletul nostru românesc, toată emoția, dragostea și respectul pe care le simțim pentru eroii noștri personali, pe care nu i-ați văzut la TV, de care n-a scris nimeni, dar care înseamnă enorm pentru noi.

Am căutat acele elemente de esență românească în stare pură, concentrată, și le-am îmbinat armonios într-un design care pentru noi e o explozie de energie!

Tricourile românești de Centenar  sunt perfecte pentru a le oferi eroilor voștri! Au mesaj puternic, pozitiv, autentic românesc!

Motivul Horei

Motivul horei in tricoul Simbol Centenar de la ColorEscu
Hora

Când spui ”Horă”, te gândești fără ezitare la unitate, la Unire, la comunitate. Hora e în sine mai mult decât cel mai cunoscut dans românesc. E un act de comunicare emoțională cu rădăcini centenare.

Coloana

Motivul Coloanei in tricoul Simbol Centenar de la ColorEscu
Coloana

Coloana este pentru noi un simbol care ne leagă atât de rădăcini, cât și de aspirațiile pe care, ca popor le-am avut mereu și pe care simțim că nu le-am pierdut cu adevărat niciodată. Leagă cerul de pământ și trecutul de viitor

Elementele care compun coloana sunt, în viziunea ColorEscu oamenii frumoși care au pus bazele României de azi și cei care îi construiesc viitorul.

Masa Tăcerii

Motivul Mesei Tacerii in Tricoul Simbol Centenar de la ColorEscu
Masa Tacerii

Simbol al reuniunii și al meditației, masa tăcerii e cunoscută astăzi în primul rând datorită lui Brâncuși. Semnificațiile sale merg însă mai adânc în esența noastră.

În designul noului tricou românesc de la ColorEscu, fiecare dintre locurile la această masă este rezervat românilor ”tăcuți”, neștiuți, dar care scriu istoria României luând parte cu înțelepciune și responsabilitate la masa care îi decide viitorul.

Steaua în 8 colțuri

Motivul Stelei in 8 colturi in Tricoul Simbol Centenar de la ColorEscu
Steaua in 8 colturi

Motor al timpului și energie regeneratoare, acest simbol sintetizează energia Centenară! E dovada vie, jucăușă, palpabilă, că timpul trece, că ceea ce e azi prezent va fi istoria de mâine, că și neamul nostru românesc se regenerează ca natura în fiecare primăvară. Iar regenerarea se face prin oamenii buni și frumoși, eroii noștri și ai voștri, cărora le mulțumim acum pentru tot ce ne oferă.

Tricolorul

Simbolul tricolorului in Tricoul Simbol Centenar
Tricolorul Centenar

Frumosul nostru tricolor, trecut și el prin atâtea… A fost iubit, a fost ciopârțit și uneori a fost catalogat drept desuet.

Puterea lui a ieșit însă mereu la suprafață și a unit și unește sub cele trei culori vii ale sale fiecare suflet care vibrează când îl vede, care nu se sfiește să îl afișeze, să se identifice cu el.

Albastru – înțelepciunea neamului românesc, credința și puterea sa

Galben – puterea și virtutea României

Roșu – sângele înaintașilor noștri, dragostea de neam și de țară

Eroul TĂU de Centenar cine e? Oferă-i cadoul care îi va da de înțeles cât de important e pentru tine, pentru noi, pentru România?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *