ColorEscu

4 simboluri românești care te scot în evidență vara asta

Abia am început să ne obișnuim cu vara, să facem planuri de weekend și să punem ordine în garderoba de sezon. Asta înseamnă că avem încă niște luni bune înainte în care să ne expunem ”stilul estival” și să arătăm că originalitatea stă în mesajele pe care le transmiți prin hainele tale. Nimic nu lăsăm la întâmplare.

Noile piese intrate în colecțiile ColorEscu (fie că vorbim de tricouri, pantaloni scurți, șepci etc.) sunt inspirate de simboluri românești pline de viață și culoare. Voi trebuie doar să vedeți care vă caracterizează mai bine, să le asortați și să vă bucurați de senzația pe care ți-o dă portul unui stil care ți se potrivește cu adevărat.

Amprenta

E cel mai tare în acest moment! Știți de ce? Pentru că a devenit un simbol românesc recognoscibil datorită vouă! Voi ați făcut-o vedetă. Noi ne-am dorit ca în an centenar să lansăm o colecție cu ”amprentă românească” cât mai puternică. Am luat tricolorul – evident că nu putea lipsi – și i-am dat forma care ne-a inspirat cel mai mult. De acolo, e deja istorie. Una care încă se scrie.

Amprenta românească e în această vară pe o gamă largă de produse ColorEscu, tocmai pentru că voi ați cerut-o:

  • tricouri de damă, tricouri bărbătești, tricouri pentru copii

  • tricouri polo

  • pantaloni scurți

  • șepci

… și mai urmează 😉

Mai multe despre colecția #100România, gășiți aici!

Hora

Simbolul horei, la noi, la români, e asociat frecvent cu voia bună, cu petrecerile, dar și cu ideea de pereche (știți că la orice horă cu suflu adevărat se desprind câteva perechi mai pline de viață și dorință de afirmare ca să danseze în centru).

Ne gândeam demult să îl abordăm și iată că soarele de vară ne-a inspirat să îl integrăm într-un model de tricou vesel, în culori ”dulci” (cum le-ați caracterizat unii dintre voi). L-am numit simplu, ”pe românește” și dacă ați zâmbit, înseamnă că repede i-ați dat un sens și ați întrat în horă 😉

Mai multe despre simbolurile folosite de ColorEscu, găsiți aici!

Coloana infinitului

Infinitul are pentru noi, românii, o însemnătate deosebită. Doar Brâncuși e ”de vină” și îi vom fi mereu recunoscători. Coloana lui ne inspiră de atâta vreme… și va continua să o facă. Coloana Infinitului, în stilizarea ColorEscu, păstrează misterul și puterea unuia dintre cele mai importante simboluri ale culturii noastre și coboară, cu mândrie, în  moda străzii de azi.

Constantin Brâncuși: ”Simplitatea nu este un ţel în artă, dar ajungi fără voie la ea pe măsură ce te apropii de sensul real al lucrurilor.

Mai multe despre coloana infinitului și tricourile inspirate de ea, aici!

Simbolul ”ColorEscu”

Cu modestie, am lăsat la final noile modele care poartă simbolul ColorEscu. O modestie nejustificată dacă ținem cont de faptul că sunt produse premium – tricouri polo de calitate și șepci moderne. La ele se asortează perfect pantalonii scurți care sezonul ăsta au rolul de a arăta că a fi la modă înseamnă să porți haine comode și originale.

Elementul grafic din logoul brandului ColorEscu este o reinterpretare a unui simbol solar. Este asimilat de regulă unor valori precum credinţa, calea dreaptă şi prietenia – elemente pe care le considerăm esenţe ale misiunii noastre şi, totodată, valori ale spiritului românesc.

Detalii despre această colecție găsiți și aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *