Despre noi

Despre noi

Tricourile noastre şi-au conturat identitatea pas cu pas, ajungând ceea ce sunt astăzi – tricouri româneşti cu design modern, pe alocuri „jucăuş”, inspirat din elementele şi simbolurile noastre tradiţionale.

Fiecare dintre voi, cei care aţi cumparat tricourile noastre, care le puraţi cu mândrie, care le-aţi oferit cu emoţie şi bucurie celor dragi, a contibuit la ceea ce înseamnă astăzi ColorEscu!

ColorEscu pentru că...

-                      Avem încredere în puterea culorilor, pentru că misiunea noastră este să colorăm nuanţele de gri;

-                      Nu putem fi toţi un Popesu sau Ionescu, dar poate fi oricare dintre noi un ColorEscu, un spirit pozitiv autentic românesc;

-                      Pentru că ne plac jocurile....de culori, de cuvinte, de simboluri;

-                      Este un nume a cărui sonoritate v-a făcut să zâmbiţi, chiar dacă v-a intrigat puţin la prima sa „prezentare” J

Pentru noi, ColorEscu este românul care trăieşte cu pasiune, priveşte cu optimism înainte, crede în valorile românesti, ştie că poate face ceea ce îşi propune şi ştie că viitorul depinde de fiecare dintre noi.

Tricoul ColorEscu  – oricând o idee bună pentru un cadou

Valorile şi simbolurile noastre au rezistat peste ani pentru că au fost păstrate cu grijă şi transmise mai departe. Nu sunt simple elemente grafice sau cuvinte – sunt simboluri pline de semnificaţie şi emoţie. Poţi ajuta şi tu la transmiterea lor, oferind cadouri cu spirit românesc reprezentate de tricourile din colecţiile ColorEscu.

Şi pentru că forma în care primeşti sau dăruieşti ceva drag sufletului tău contează, tricourile ColorEscu pot fi ambalate (la cerere şi contra cost) într-o formă specială - un săculeţ din panză cu şnur, care aduce un plus de căldură tricoului care va deveni atât de drag sufletului vostru sau al celui căruia i-l dăruiţi.

Tricoul ColorEscu este al tău!

Dacă nu v-am convins prin cuvinte că merită să faceţi loc în garderoba voastră tricourilor ColorEscu, modelele expuse în magazinul noastru o vor face cu siguranţă. 

Sunt uşor de comandat şi vă garantăm că ajung la dumneavoastră curând şi le veţi îndrăgi din prima clipă. 

Modelele noastre sunt create pentru voi, cele mai multe având la bază impresiile şi dorintele voastre, aşa că suntem mereu deschişi pentru orice feedback sau sugestie.

Ne găsiţi:

- Pe mail: comenzi@colorescu.ro

- La telefon: 0770.949.155

- Pe Facebook!

- Pe Instagram!