Ce faceți, dragilor? V-ați mutat la mare pentru sezonul ăsta, fie și parțial? (adică măcar în weekenduri) Tricourile ColorEscu și-au luat lumea în cap și umbrela la spinare și vă așteaptă la mare. Unde mai exact? Aveți dreptul la o singură încercare! Evident, în Vama Veche. Pai unde e spiritul mai liber și cheful de viață mai mare decât acolo.

IMG_5308

Așadar, dacă mergeți în Vamă vara asta nu trebuie să împachetați prea multe. Tricouri de cumpărat găsiți la partenerii noștri de la Hypnotic. Poate nu vă sar în ochi din prima, dar, dacă vă plimbați puțin pe străduțele comerciale din stațiune, fiți cu ochii după tricouri cu spirit românesc și nu aveți cum să ratați expunerea brandului ColorEscu.

De câteva săptămâni ColorEscu privește fiecare răsărit în Vamă de la terasa partenerilor de la ”Acolo”, loc de leneveală și răcorire pentru suflet și minte.

IMG_5280Ne-ar bucura să ne spuneți ce tricouri simțiți voi că sunt cele mai potrivite pentru a fi purtate la plajă, vara, în cele mai relaxante zile ale anului…. Avem și noi câteva sugestii pe care le lăsăm aici pentru inspirație. Nu uitați că toate tricourile ColorEscu se găsesc și în magazinul online www.colorescu.ro.

Print

Tricou Infinit

 

Tricou Om Bun barbat guler bleumarin site-1024x1024

Tricou Om Bun

Tricou Iubesc Romaneste tricou

Tricou Iubesc Românește

 

 

 

Tagged with:
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.