Uncategorized

Vara asta găsiți tricouri ColorEscu și în Vama Veche

Ce faceți, dragilor? V-ați mutat la mare pentru sezonul ăsta, fie și parțial? (adică măcar în weekenduri) Tricourile ColorEscu și-au luat lumea în cap și umbrela la spinare și vă așteaptă la mare. Unde mai exact? Aveți dreptul la o singură încercare! Evident, în Vama Veche. Pai unde e spiritul mai liber și cheful de viață mai mare decât acolo.

IMG_5308

Așadar, dacă mergeți în Vamă vara asta nu trebuie să împachetați prea multe. Tricouri de cumpărat găsiți la partenerii noștri de la Hypnotic. Poate nu vă sar în ochi din prima, dar, dacă vă plimbați puțin pe străduțele comerciale din stațiune, fiți cu ochii după tricouri cu spirit românesc și nu aveți cum să ratați expunerea brandului ColorEscu.

De câteva săptămâni ColorEscu privește fiecare răsărit în Vamă de la terasa partenerilor de la ”Acolo”, loc de leneveală și răcorire pentru suflet și minte.

IMG_5280Ne-ar bucura să ne spuneți ce tricouri simțiți voi că sunt cele mai potrivite pentru a fi purtate la plajă, vara, în cele mai relaxante zile ale anului…. Avem și noi câteva sugestii pe care le lăsăm aici pentru inspirație. Nu uitați că toate tricourile ColorEscu se găsesc și în magazinul online www.colorescu.ro.

Print
Tricou Infinit

 

Tricou Om Bun barbat guler bleumarin site-1024x1024
Tricou Om Bun
Tricou Iubesc Romaneste tricou
Tricou Iubesc Românește

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *