ColorEscu

Tricourile ColorEscu merg iar la târg – Bouty Fair#26

Noi v-am zis că vara asta nu stăm în casă! După scurta vacanță de Rusalii ne-am apucat iar de bagaje și prima oprire este la târg, la Bounty Fair – Ediția cu numărul 26! Așadar, weekendul acesta, 17 – 18 iunie, ne vedem cu mic cu mare la Casa Universitarilor… Stăm la soare, avem hamace, limonadă, înghețată, iarbă verde… Vorbim despre haine, probăm, asortăm, facem schimb de idei și experiențe. Ce să mai, dacă nu ați fost până acum la Bounty Fair aveți mii de motive să o faceți acum. Dacă ați mai fost, știți exact despre ce vorbim și sigur ne revedem la primul târg de vară.

Bounty_26_ cover photo_participam

Noi venim, ca de fiecare dată, cu standul încărcat de tricouri originale românești cu modele pentru toate gusturile și ocaziile. Găsiți sigur ce vă doriți pentru voi, dar și multe idei de cadouri. Întotdeauna e un moment bun să faci un cadou special cuiva drag. Cu atât mai mult cu cât nu se așteaptă! 😉

Organizatorii ne spun că weekendul ce vine, la târg avem așa…:

– Un loc de shopping în aer liber echivalent cu un răsfăţ bine meritat 🙂
– Locul ideal unde vei găsi sute de idei de: cadouri cu “personalitate”, pe care să le oferi cu mȃndrie şi bucurie;
– Ateliere pentru cei mici, cu tematici diferite;
– Tombolă cu premii pe loc;
– Zonă de restaurant;
– La bar găsim bere, limonadă și sucuri, înghețață și prăjituri;
– Hamace și păturele în zona verde – așa, ca de weekend 😉

Deci ne vedem acolo, da? Casa Universitarilor, Str Dionisie Lupu, Nr 46, București, sâmbătă și duminică de la 10.00 la 20.00. Detalii găsești și aici: Bounty Fair#26.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *