Uncategorized

Târguri la care ne găsiți în decembrie

Luna decembrie a început în forță la ColorEscu. Târgul Iernii, organizat între 30 noiembrie și 4 decembrie, ne-a făcut să ne mutăm cu toate personajele noastre „de poveste” și cu tricourile cu simboluri românești la Berăria H. Unii dintre voi ați trecut pe la stand și ați luat modelele preferate, alții probabil așteptați târgurile viitoare și încă lucrați la listele de cadouri de Crăciun 🙂

20161201_125957

Ce urmează?

Timp mai avem și ocazii să ne vedem vor mai fi destule în această lună. Serviciul nostru de comenzi funcționează non stop și ne-am asigurat și locul la principalele târguri pe care sperăm că le veți vizita și voi în luna decembrie.

DICHISAR de iarnă – 10 – 11 decembrie, IMPACT Hub

Cu prezența noastră la Dichisar deja v-am obișnuit. Organizat de Breslo – comunitate puternică pentru piața de hand-made din România și nu numai – târgul vă ajută și în acest an să găsiți ideile perfecte de cadouri originale pentru Crăciun. La standul ColorEscu veți găsi tricouri cu spirit românesc pentru toate gusturile și măsurile. Avem modele pentru prichindei de 1 lună și pentru români cu greutate care caută măsura 3XL. Luăm cu noi la târg și nou-intratele în colecție: tricourile „Tradiții” cu mânecă lungă.

IMPACT Hub este pe Str. Halelor Nr. 5, lângă Starbucks Unirii, iar intrarea la DICHISAR este gratuită.

NOD Christmas Fair – 17 – 18 decembrie, Hala Industria Bumbacului

Weekendul următor ne mutăm cu mic cu mare la cea de-a doua ediție a NOD Christmas Fair și ne alăturăm numeroșilor designeri din cele mai diverse domenii și vom fi acolo să vă ajutăm cu idei de cadouri, să vă surprindem cu produse originale și multă veselie.

Tărgul se deschide sâmbătă, 17 decembrie, de la 11.00 și se închide duminică, 18 decembrie, la ora 18.00.

Hala Industria Bumbacului este pe Splaiul Unirii, Nr. 160. Locul este aproape de stația de metrou Timpuri Noi.  Accesul la târg este gratuit.

Credem că v-am convins că merită să ieșiți din casă în aceste weekenduri care au rămas până la Crăciun și să veniți să ne vizitați standul la târgurile lunii decembrie. Până atunci, ne găsiți oricând pe www.colorescu.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *