ColorEscu

Sezonul cadourilor a început….sau cel puțin al căutărilor

Heiiii! Da, da! Voi! Anul ăsta ați fost mai organizați ca oricând și ați luat din vreme în serios căutarea cadourilor perfecte pentru sărbători. Am început deja să primim comenzi de cadouri, ceea ce ne dă așa o stare de sărbătoare anticipată care nu e rea deloc 🙂 Poate v-am impulsionat și cu serviciul nostru de cadouri lansat în această toamnă, ceea ce ne-ar bucura, dar meritul unei organizari eficiente rămâne cu certitudine al vostru!

Cadouri românești de Ziua Națională

spirit-romanesc

Anul acesta am văzut și primele inițiative de a cumpăra și de a oferi cadouri de 1 decembrie, ceea ce ne-a bucurat mult. Până la urmă, de ce nu ne-am oferi cadouri și de ziua noastră, a tuturor românilor? Un motiv în plus de bucurie e mereu binevenit.

Și ce cadou ar fi mai potrivit decât unul cu spirit românesc, cum sunt tricourile din colecțiile ColorEscu. Au mesaj frumos, sunt practice și sunt în mod evident rodul inspirației oferite de elementele și simbolurile tradiționale românești.

Cadouri originale pentru sărbători de suflet

Sărbătorile ar trebui să fie mereu mai mult despre ce simțim decât despre ce primim sau oferim, ceea ce ne-a impulsionat mereu să aducem la ColorEscu modele de tricouri care să poarte în ele emoție mai mult decât orice altceva.

Fie că e bucuria de a descoperi un simbol românesc care îți e drag sau mândria de a purta într-o forma stilizată modern tricolorul, fie că e veselia pe care ți-o readuce amintirea unui personaj de poveste sau starea specială pe care o transmit elemente, personaje sau fragmente de istorie… toate sunt emoții. Și unde sunt emoții, e viață!

Cum alegi un cadou ColorEscu

img_4099

Suntem convinși că vă descurcați și singuri, dar câteva sugestii nu strică niciodată:

1. Gândește-te la cel căruia vrei să îi faci cadou un tricou românesc și întreabă-te ce element/simbol românesc i-ar aduce emoții frumoase. E genul sensibil? E patriot? E pus pe glume? E serios când vine vorba de valori românești?

2. Parcurge apoi colecțiile ColorEscu pe care le găsești aici și alege modelul sau modelele potrivite.

3. Nu uita că te ajutăm cu întregul serviciu dacă ai nevoie: împachetare, redactare mesaj, expediere cadou…

Simplu, nu-i așa? Hai că nu e rău deloc să fii în plin sezon al cadourilor dacă ai ideile potrivite 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *