Uncategorized

Concurs Om Bun

Art. 1  Organizatorul concursului

Organizatorul concursului este www.colorescu.ro, portal administrat de COLOR T-shirts SRL, cu sediul în București, Str. Emil Racoviță, 10A, Sector 4.CUI RO35081237

Art. 2  Drept de participare
La concurs poate participa orice persoană de peste 18 ani, cu domiciliul în România, care acceptă și respectă condițiile prezentului regulament.

Art. 3  Mediul de derulare al campaniei
Acest concurs se desfășoara prin intermediul portalului www.colorescu.ro având ca suport platforma Facebook, accesibilă la adresa www.facebook.com.

Art. 4  Durata concursului
Perioada desfățurării concursului este 26 iulie – 3 august 2017.

Art. 5  Mecanismul concursului
Pentru ca o persoană să participe la acest concurs trebuie, să lase un comentariu la postarea concursului în care să dea „TAG” unui prieten. Prietenul va intra astfel, automat, in lista pentru tragerea la sorti. COLOR T-shirts, va realiza tragerea la sorti si va desemna câștigatorii concursului, în număr de 3. Aceștia vor primi din partea COLOR T-shirts câte un Tricou Om Bun. Tragera la sorti se va face prin intermediul platformei random.org.

Art. 7  Premiile și acordarea
Utilizatorii Facebook care au câștigat concursul vor fi contactați în 24 ore de la desemnare în vederea stabilirii tuturor detaliilor pentru acordarea premiului, prin transmiterea unui mesaj privat pe Facebook. În cazul în care persoanele desemnate câștigătoare prin tragere la sorți nu își vor revendica premiul în maxim 7 zile de la data anunțării acestui lucru, acesta va fi anulat.

Art. 8  Alte reglementări
Pentru a îndeplini condițiile de participare la acest concurs, participanții trebuie să aiba cel puțin 18 ani. Prin participarea la concurs, participanții sunt de acord să respecte prevederile, termenii și condițiile prezentului Regulament. Organizatorul se obligă să respecte drepturile tuturor participanților, în conformitate cu Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Prin urmare, COLOR T-shirts se obligă să păstreze confidențialitatea datelor personale ale participanților.

Art. 9  Regulamentul concursului
Prezentul Regulament este disponibil pe site-ul www.colorescu.ro.
COLOR T-shirts își rezervă dreptul de a modifica prezentul Regulament pe durata concursului, cu notificarea prealabilă a participanților prin publicarea modificarilor pe site-ul www.colorescu.ro și pe pagina https://www.facebook.com/ColorEscu/.

Art. 10  Date de contact
COLOR T-shirts SRL
Adresa: București, Str. Emil Racoviță, 10A, Sector 4
Telefon: 0770.949.155
comenzi@colorescu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *