Uncategorized

În tricou românesc, pe bicicletă – așa o să fim în weekend

Nu e rău că vine și toamna. Nu ne mai petrecem noi weekendurile în Vama Veche, dar ne-am întors cu toții pe acasă și avem multe ocazii să ne întâlnim la târgurile de toamnă care deja anunță să ne umple agendele. Numai weekendul viitor avem două care deschid un nou sezon de cumpărături.

Așadar, în tricou românesc și pe bicicletă ne vedem pe 23 și 24 septembrie nu la un târg, ci chiar la două:

1. Bounty Fair – Ediție de toamnă – desfășurat în locația prietenoasă cu care v-ați obișnuit deja, Casa Universitarilor Bucureşti (Str. Dionisie Lupu 46, lângă Parc Gradina Icoanei), târgul promite să facă mai usoară trecerea de la vremea vacanțelor la toamnă. Pe lângă zona de shopping, unde găsiți și standul ColorEscu, vor fi organziate divere ateliere pentru cei mici, vom avea o zona de hamace pentru relaxare, mâncare, prăjituri și băuturi. Târgul este deschis de la 10.00 la 20.00. Copiii de până la 14 ani au access gratuit, taxa pentru adulți fiind de 8 lei de persoană.

Cover photo

 

2. Târgul de biciclete – iubitorii de sporturi pe două roți nu au cum să rateze târgul de la Romexpo, de pe Aleea Centrală. Vom și și noi acolo, la zona de shopping cu tricouri numai bune de purtat cu stil pe două roți 😉 La târg s-ar putea să te intereseze că vei găsi și reduceri la biciclete, trotinete, carturi, hoverborduri, scutere, piese, echipamente și multe altele. Vor mai fi și zona cu produse handmade, circuit de carturi cu pedale și foodtruck-area. Intrarea este libera, programul de vizitare va fi 10:00-18:00.

Cover photo

Avem așadar două zile în care să vă arătăm în contexte diferite noutățile ColorEscu și să vă ajutăm să alegeți cele mai potrivite tricouri – pentru voi și pentru cei dragi. Pentru că trebuie să ne pregătim de sezonul ceva mai rece, venim și cu noile modele de tricouri cu mânecă lungă.

Decebal - Maneca lunga

 

Dracon - Maneca lunga

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *