ColorEscu

Idei de cadouri românești pentru…cupluri

Că sezonul de cadouri a început nu mai e pentru nimeni o surpriză, nu-i așa? V-am primit mesajele, v-am văzut la târgurile din ultima perioadă. Sunteți organizați, cu lista bine făcută, în căutare de idei. Nu vreți orice fel de cadou – vreți să fie original, potrivit personalității celui care îl va primi și ne bucurăm că din ce în ce mai mulți căutați cadouri românești!

Cu ce ajută ColorEscu?

Pe lângă faptul că ne punem la bătaie inspirația și creativitate pentru a completa colecțiile de tricouri românești de la ColorEscu cu noi și noi modele, ne-am gândit să vă ajutăm și cu câteva idei.

Avem deja experiență cu unii dintre cei mai meticuloși cumpărători de cadouri, atenți al detalii, care caută nu doar cel mai potrivit dar, ci pe cel PERFECT. Pentru a ne plia cât mai bine pe nevoile voastre, am dezvoltat și Pachetul Cadou și vă punem la dispoziție și săculeții din pânză pentru ambalarea ideală.

Cadouri românești tradiționale pentru cupluri

Fie că îi căutați perechii voastre cadoul perfect și….în același timp faceți din asta ocazia perfectă să va mai luați și voi ceva nou ;), fie că aveți un cuplu căruia vreți să îi faceți n cadou românesc original, în colecțiile ColorEscu avem tricouri-cuplu care se potrivesc perfect pentru a fi oferite cadou.

Draconii dacici

OM BUN – El și Ea

Biciclesc – pentru cuplurile sportive

Floarea Vieții – pentru cuplurile care preferă clasicul și simplitatea

Jupânii cei hazlii

Cucuteni pentru El și pentru Ea

Coloanele Tradiționale

Tradiții de vară și de iarnă, pe alb sau pe negru….multe opțiuni

Tricou Traditii - COLOR

Infinit!

 

Muuuulte alte idei găsiți pe www.colorescu.ro. Noi v-am zis că vă ajutăm 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *