ColorEscuUncategorized

Hai să biciclim în tricou românesc la Salonul Bicicletei 2018

Hai că se topește și restul ăsta de zăpadă și se face numai bine de plimbări pe două roți! Și, ca nu carecumva să ne prindă nepregătiți, ne vedem cu mic cu mare la Salonul Bicicletei în weekend și ne echipăm corespunzător.

Cei care aveți state vechi în biciclit, știți deja că e evenimentul pe care nu îl puteți rata, unde găsiți tot ce vă trebuie pentru voi și bicicletele voastre, inclusiv unele noi cu care să le înlocuiți 🙂 Organizatorii au pregătit o zonp expo de biciclete, test area, show-uri, concursuri, kids area, circuit indoor și alte activități.

Totul are loc de vineri, 9 martie, de la 14.00, până duminică, 11 martie, la 18.00, la Romexpo, pavilioanele C1, C2, C4 și C5.

Salonul Bicicletei 2018 Zona de Handmade si Suveniruri

Ei, dar asta știați? La pavilionul C4 vă așteaptă Zona de Handmade și Suveniruri! Acolo e și standul ColorEscu, de unde puteți lua tricouri și accesorii numai bune pentru plimbările ”cu stil românesc” din acest sezon 😉

Până la urmă, o bicicletă nouă nu trebuie să vă luați în fiecare an, dar tricouri, pantaloni scurți, șepci, brățări…niciodată nu avem suficiente, nu-i așa?

CONCURS!

ColorEscu vă invită la Salonul Bicicletei. Oferim, prin tragere la sorți, 2 invitații duble la evenimentul din acest weekend, de la Romexpo, dedicat iubitorilor de ciclism. Ce trebuie să faceți?

Lăsați un comentariu la postul de pe pagina noastră de Facebook în care scrieți ”Biciclesc cu…” și completați tăguind acea prietenă/ acel prieten cu care vreți să veniți la Salonul Bicicletei.

Concursul se încheie pe 8 martie. Vineri, 9 martie, aflăm cine vine în vizită la standul ColorEscu!

Hai să biciclim!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *