ColorEscu

Draconul dacic – pe tricouri noi, pantaloni scurți, traistă

Vă place Draconul dacic. Știm 🙂 Știm pentru că voi sunteți cei care l-ați făcut vedetă în colecțiile ColorEscu și ne-ați solicitat constant să vi-l oferim în noi și noi forme. Așa se face că a luat contur o întreagă gamă de produse ColorEscu care poartă însemnul Draconului dacic.

Capul de lup cu gura deschisă, continuat cu corp de balaur, a reprezentat stindardul de luptă al dacilor și a rămas în cultura noastră ca unul dintre simbolurile cel mai rapid recunoscute care ne leagă de istoria strâmoșilor noștri. Simbol religios și militar totodată al dacilor, Draconul are ca semnificații protecția și puterea.

”Domolit” puțin în designul pe care ColorEscu vi-l oferă astăzi, Draconul își păstrează puterea și, fără a vă conduce la luptă, multora dintre voi vă oferă o stare de bine, un sentiment de aparteneță la un popor de care suntem cu toții mândri.

Așadar, la cererea publicului, avem acum Draconul Dacic…

Pe pantaloni scuți:

Pantaloni scurti Dracon Dacic site-1024x1024Tricouri pentru copii:

Tricou Dracon copii site-1024x1024

Modele noi de tricouri bărbătești și de damă:

Tricou Dracon Dacic CDAC19 site-1024x1024 Tricou Dracon dama turcoaz site-1024x1024 Tricou Dracon Guler site-1024x1024Traistă multifuncțională:

Traista Dracon Dacic site-1024x1024Așadar, puteți să vă compuneți o întregă ținută de vară cu Draconul care v-a cucerit! 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *