ColorEscu

”De Bine” de la ColorEscu – începem cu Om Bun

După ce am lăsat simbolurile românești, poveștile și legendele să ne insipre în designul colecțiilor ColorEscu, a venit momentul pentru o nouă etapă. ”Nouă” poate nu e termenul potrivit, pentru că, de fapt, cam de aici a plecat totul. E vorba de valorile românești și mai ales de cele umane, pe care noi le regăsim atât de des în jurul nostru.

Calitățile care definesc românii adevărați ne-au dat încă de la început energia necesară să pornim ceea ce știți voi astăzi că este ColorEscu. Dorința de a le scutura de praful pe care pesimismul și cinismul unora l-au așternut peste ele și de a le pune acolo unde le e locul – în viața noastră de zi cu zi, în lumina soarelui și a optimismului.

20431639_10213442780974741_6225094512290134305_n

Dar cum tricourile nu oferă loc suficient pentru poezii și povești despre România, români și frumos, a trebuit să ne exersăm creativitatea și să venim cu ”variantele prescurtate”. Așa am ajuns la primul model din această serie, numit de noi atât de simplu, dar atât de cuprinzător – OM BUN.

IMG_5414

”În viață trebuie să fii, înainte de toate, Om Bun!”. Vă spuneau și vouă asta părinții și bunicii? Și nouă… E lucru mare să vezi cum câteva cuvine întipărite în mintea noastră cu blândețe, dar și cu fermitate, aveau să însemne atât de mult când am devenit adulți.

Am lansat recent o provocare pe pagina noastră de Facebook ca să vedem așa, la o primă strigare, câți români au prieteni pe care îi definesc drept Oameni Buni. 500 de oameni buni au fost etichetați de tot atâția prieteni buni în scurt timp 🙂 Asta însemnă ceva…. Și mai însemnă și că modelul nostru de tricou se adresează multor oameni buni și frumoși pe care îi avem în jurul nostru. De-asta vi-l și oferim în forme care să se potrivească fiecăruia – bărbătesc, de damă, cu guler, fără guler etc.

 

 

Tricou Om Bun barbat guler bleumarin site-1024x1024Om bun dama Tricou om bun fara guler

Românul, în esența sa, e Om Bun. De aici pleacă totul și asta nu trebuie să pierdem niciodată!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *