ColorEscu

Cu tricou românesc și fes asortat, ColorEscu vă invită la târguri!

Finalul de toamnă e antrenament pentru luna cadourilor. Cu atâția Mihai/Mihaele/Andrei/Andree sărbătoriți luna aceasta, târgurile care se organizează sunt un mare ajutor! 🙂 Pentru că știm că tricourile românești și accesoriile lor vă salvează de multe ori când căutați un cadou original, autentic, ColorEscu vă așteaptă la cele mai importante târguri din noiembrie cu modele noi de tricouri cu mânecă lungă, fesuri (că asta e, ne pregătim de iarnă) și alte idei de cadouri.

Bounty Fair aniversează 3 ani și te ajută să gasești exact acel tricou cadou sau…self-cadou 🙂 pe care îl căutai

Așadar, da! Ne vedem la Bounty Fair în weekendul 11-12 noiembrie într-un loc deja familiar, Casa Universitarilor (Str. Dionisie Lupu). E o ediție spcială și ne pregătim cu grijă pentru că nu se întâmplă prea des să te prezinți la aniversări – în acest caz, 3 ani de Bounty!

ColorEscu la Bounty Fair

Programul va fi de la 10.00 la 19.00 în fiecare zi și, așa cum v-ați obișnuit, o să fie cu zonă de shopping, zona de ateliere creative, zonă de restaurante. O să fie de relaxare și de weekend, ce să mai!

Găsiți tricouri românești și în ….al nouălea cer 😉

Nu știm la ce v-ați gândit, dar vă spunem că e vorba despre Cloud #9 – un târg chic dedicat designerilor români la care ne bucurăm să participăm și noi pentru prima dată. Ne vedem așadar și în weekendul 18-19 noiembrie, la The Ark de această dată (Str. Uranus, Nr. 150) la un Pop-Up Store plin de creativitate, idei și, desigur, tricouri jucăușe, gata să vă arate ce bine se încadrează în lumea de fashion 😉

ColorEscu la Cloud #9

 

Programul târgului este de la 11.00 la 19.00 în cele două zile și va fi o sursă de inspirație perfectă pentru cadouri sau pentru ținute originale, cu design special al creatorilor români. Vă provocăm să veniți să vedeți cum se încadrează simbolurile și elementele românești de pe tricourile și accesoriile ColorEscu în această lume a modei 😉

De-abia așteptăm să vă vedem! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *