ColorEscu

Cadouri tradiționale românești pentru cei dragi

Din anii de experiență pe care i-am acumulat în piața românească de tricouri, am învățat câte ceva despe ce căutați voi, prietenii ColorEscu, în timpul verii. Pe lângă tricourile pe care le cumpărați pentru voi mulți căutați cadouri pentru cei dragi care trăiesc dincolo de granițe.

IMG_5023

Vara e sezonul în care primim mesaje de tipul:

Vreau și eu urgent patru tricouri tradiționale românești. Le dau cadou prietenilor din Italia pe care îi vizităm în vacanță!”

sau….

Caut niște cadouri tradiționale românești, dar care să fie totodată utile și moderne, așa că trec și eu pe la voi diseară să iau câteva tricouri. Vin rudele din State în vara asta și chiar aș vrea să plece cu un cadou românesc, de suflet….

Ce am înțeles noi că vreți când căutați un cadou tradițional românesc….

Vreți un cadou original, chiar și util, care să aibă spiritul românesc în el, pe care să îl transmită prin mesaj și design. Vreți un produs de calitate, la un preț decent, ușor de transportat pentru cei care trebuie să îl ia în bagajul de avion. Vreți ceva care să îi facă pe ai voștri să nu uite de România, să nu uite ce îi reprezintă și de unde au plecat. Iată că mulți dintre voi ați găsit toate acestea în tricourile ColorEscu, ceea ce ne bucură cu adevărat!

IMG_5051

Așadar, ca să știți, noi suntem aici să vă ajutăm cu soluții pentru orice cadou românesc căutați! Ne găsiți și online pe www.colorescu.ro și la sediul nostru din București (mai ales când e chiar urgență).

Mai mult decât atât, nu uitați că tricourile noastre pot veni în pachete speciale, ambalate în săculeți de pânză, tradiționali, pentru că detaliile contează când oferi un cadou. Putem să vă ajutăm și cu un mesaj original printat pe o filă cu model tradițional românesc.

IMG_4136

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *