ColorEscu

Cadouri tradiționale de Paște – idei de la ColorEscu

Ne făceam griji zilele trecute că, în loc dePaște, ar fi mai potrivit să ne pregătim de Crăciun. Ei, n-a fost chiar atât de rău, iar din atmosfera ”crăciunistică” am rămas doar cu căutatul de cadouri. Paștele, ca orice sărbătoare, merită marcată cu multe cadouri pentru cei dragi și chiar pentru noi 😀 Orice motiv de zâmbet și de….ceva nou și frumos e binevenit.

Ne-am inspirat din alegerile prietenilor ColorEscu, cei care zilele acestea au comandat pe www.colorescu.ro cadouri pentru cei dragi și vă dăm și vouă, cei care încă le mai căutați, câteva idei:

Brățări tradiționale din piele, încrustate sau cusute

Accesoriile sunt mereu o idee bună, iar brățările intrate în colecția ColorEscu în acest an sunt o reală bucurie pentru iubitorii de bijuterii handmade inspirate de tradiție.

Fie că au cusut tricolorul sau încrustate simboluri din cultura Cucuteni, toate poartă în ele un strop din esența noastră. Pielea din care sunt realizate și modalitatea de realizare sunt de cea mai bună calitate, iar designul lor, deși inspirat din elemente străvechi, e modern și adaptat la ceea ce se poartă în prezent.

Brățările de piele comandate vin ambalate individual în săculeți de pânză ColorEscu, perfecte pentru a fi oferite cadou.

Tricou românesc cu motive tradiționale țesute

Din bumbac organic 100%, cu aplicații de motive țesute, cele mai noi modele de tricouri românești de la ColorEscu au urcat rapid în topul preferințelor voastre. Disponibile pe alb sau pe negru, de damă și bărbătești, cu tricouri originale românești nu dai greș niciodată.

Atuul lor principal este că sunt modele de tricou extrem de versatile. Pot fi purtate la ținute casual, sau chiar mai sport sau office, în funcție de momentul la care trebuie să le adaptați. În asta stă frumusețea elementelor care nu se demodează niciodată: se potrivesc oricând și își păstrează puterea. Nu degeaba au supraviețuit secolelor și nu degeaba ne plac și acum.

Ținute cu simboluri asortate

Fanii lupului dacic, ai simbolurilor din cultul soarelui sau cei ai brandului ColorEscu cu simbolul lui recognoscibil, vor fi încântați să primească articole asortate.

Variantele sunt numeroase. Puteți opta pentru:

  • tricouri pentru cupluri
  • tricouri pentru întreaga familie. La mare căutare sunt tricourile pentru familiile de Zmei: Zmeul Însuși, Mama Zmeilor și Pui de Zmeu
  • ținute asortate tricou + pantaloni scurți + șapcă sau bluză + căciulă
  • brățări + tricouri asortate din punct de vedere al simbolurilor românești

Orice variantă reprezintă o idee perfectă de set cadou!

 

 

Pentru alte idei de cadouri românești de Paște și nu numai, vă recomandăm cu căldură ca sursă de inspirație www.colorescu.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *