ColorEscu

Cadouri de Crăciun! Agitație? Rezolvăm cu toate la târgurile din weekend! ;)

Din dorința de a oferi cele mai frumoase cadouri, originale, surprinzătoare, încercând în același timp să nu depășim bugetele și să nu uităm pe nimeni de pe listă, am ajuns să facem din cumpărăturile de Crăciun un adevărat stres….

Din fericire însă, există de ceva vreme evenimente care ne ajută să ne regăsim echilibrul și bucuria de ca cumpăra cadouri. Sunt târgurile de Crăciun unde vin producători români, cu idei de cadouri originale, cu design unic, potrivite pentru orice buget. Știți? Sunt cadourile alea pe care poți fi sigur că cel care le primește nu le va găsi în următoarea vitrină pe lângă care trece, eventual la reducerile post-sărbători.

Târgurile despre care vorbim ne rup de agitația din mall și ne readuc spiritul Crăciunului mai aproape!

În weekendul 15 – 17 decembrie avem multă treabă și ve vedem la două dintre cele mai importante târguri de sezon!

Christmas Makers Fair – iei cadouri de designer 😉

Christmas Maker Fair este primul târg de sezon care reprezintă cu mândrie cultura makerilor din România, promovând o alternativă la cadourile în serie prin obiecte ce au în spate mai mult decât un proces mecanic de producție.

Designerii ColorEscu se vor așeza acolo cu mândrie printre artizani în lemn, metal, sticlă, ceramică, textile precum și meșteșugari ai gustului.

PROGRAM
Vineri, 15 dec – 16:00 – 20:00
Sâmbătă, 16 dec – 11:00 – 20:00
Duminică, 17 dec – 11:00 – 18:00
(Intrarea este liberă)

Târgul are loc la MATER – prima bibliotecă de materiale din România și Europa de Sud-Est. Este situat pe Splaiul Unirii nr. 160, la câteva minute de condus de la Piața Unirii. Se ajunge și cu metroul până la stația Timpuri Noi sau cu RATB (linia 133).

Bounty Fair – Ediție specială pentru cadouri de Crăciun!

Sâmbătă (16 decembrie) și duminică (17 decembrie) suntem și la ediția specială de Crăciun de la Bounty Fair, târgul pe care probabil deja îl cunoașteți foarte bine!

Va fi ”shopping de Crăciun” cu aproximativ 50 dintre cei mai talentaţi creatori români, printre care sunt și cei de la ColorEscu :D. Veți avea de ales cadouri de tipul: haine şi accesorii vestimentare pentru femei, bijuterii stilate sau neconvenţionale, home decor, cosmetice naturale, dulcețuri naturale, produse pentru copii și multe altele. 

Așadar 16-17 decembrie 2017
Locaţie: Casa Universitarilor Bucureşti
Program: 10:00 – 19:00
Intrare: 8 lei persoană
Copiii sub 14 ani au acces gratuit.

ColorEscu vine la ambele târguri cu cele mai căutate produse ale momentului, cu design original, inspirate din tradițiile și simbolurile românești:

Bluze/ Tricouri cu mânecă lungă din bumbac sau chiar bumbac 100% organic

 

 

Căciuli cu simboluri românești:

Și multeeee altele pe care le puteți vedea până atunci pe www.colorescu.ro.

După cum vedeți, gata cu stresul. Ne vedem în weekend și rezolvăm cu toate cadourile de Cărciun!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *