ColorEscu

Cadou românesc – Cele 3 criterii pe care trebuie să le îndeplinească

Am învățat multe de la voi de când ColorEscu a prins viață și de când vă ajutăm să găsiți tricourile care vi se potrivesc fie vouă, fie celor dragi. Cel mai bine ne-ați învățat însă cum se alege un cadou românesc.

1. Semnificație – ”Trebuie să fie românesc adevărat, domnule!”

Asta am înteles foarte clar. Nu e suficient că e din România, nu e suficient că e frumos și poate chiar util, un cadou românesc trebuie să îți inspire România de la prima vedere. Să îl simți vibrând de românesc și să vorbească despre semnificația gestului pe care îl reprezintă, de la sine.

Recomandarea noastră:

5

2. Mesaj – ”Vreau să spună ceva, despre România, despre români…”

Perfect de acord! Mesajul e mare parte din importanța unui cadou românesc. El face dintr-un cadou obișnuit unul special și vorbește de multe ori în numele celui care îl oferă. Multe dinte tricourile ColorEscu îmbină elementul grafic cu cel textual pentru o cât mai bună reprezentare a esențe românești.

Recomandarea noastră:

Tricou Om Bun barbat guler bleumarin site-1024x10243. Utilitate – ”Vreau ceva de care să nu se încurce omul prin casă. Să fie ceva românesc util.”

Bifăm și asta cu ușurință. Nu numai că tricourile sunt poate cele mai folosite piese vestimentare, foarte versatile și ușor de asortat, dar au și alte avantaje. Spre exemplu, sunt ușor de transportat în bagajul de avion – fie că le duceți voi celor dragi din afara țării, fie ca le oferiți aici și ei le iau când pleacă.

Recomandarea noastră – Familia de tricouri ”Tradiții”

tricou-traditii-copii

Craciun - Iubesc Romaneste

Tricou Traditii - COLOR

Topul vostru de criterii este clar și faptul ca tricourile ColorEscu se înacdrează perfect la categoria ”Cadou Românesc” nu poate decât să ne bucure.

Pentru că un cadou reușit are nevoie de o ambalare corespunzătoare, nu uitați de săculeții de pânză de la ColorEscu. Ei completează imaginea de cadou românesc autentic și dau un plus de originalitate darului vostru.

Saculet panza Colorescu 2-1024x1024

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *