Uncategorized

Căciula dacică se întoarce

Căciula dacică revine în forță! Când să zicem ”Gata cu frigul!” și să scotocim după șepci, vremea ne bagă mințile în cap și ne pune căciulile… tot acolo.

Așadar, dragilor, nu e panică! Încă mai avem stocuri de căciuli dacice, căciuli românești cu stil pentru zile mai puțin prietnoase, așa că sunteți ”acoperiți”.

Din categoria ”Spune-mi cine ești, ca să știu ce căciulă primești”, la ColorEscu găsiți în acest moment două modele de căciuli dacice cu design original, ambele în proporție de 85% din bumbac organic, pentru că la calitate și stil nu facem rabat, oricât de grele ar fi vremurile 😉

Căciulă Lup Dacic

Când strămoșii noștri daci porneau la luptă cu vitejie și cu lupul dacic drept stindard…. Ei, vremurile alea au trecut și voi nu trebuie să fiți așa războinici, dar lupul dacic păstrează încă o importantă încărcătură simbolistică și știm că pentru mulți dintre voi, simpla lui prezență (fie și ca o broderie delicată) vă dă o stare specială.

Căciula ColorEscu

Căciula dacică a străbătut veacurile și ajunge astăzi la voi într-o nouă formă, un alt fel de Pileus, cum ar spune cunoscătorii… Modelul ”ColorEscu” este o reinterpretare a unui simbol solar și chiar mai mult de atât! Credinţa, calea şi prietenia se află în spatele acestui simbol – elemente pe care le considerăm esenţe ale misiunii nostre şi, totodată, valori ale spiritului românesc.

 

Ce înțelegem noi astăzi? Căciula dacică e bună și pentru frig, și pentru atitudine și pentru stil. Și, până la urmă, nouă ne place așa mult încât o păstrăm în portofoliul de produse cât vreți voi! Cine zice că vara nu poți cumpăra și purta căciuli dacice? 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *