ColorEscu

Black Friday devine COLOR Friday!

Toata lumea stie ca a inceput Black Friday, asa-i? Dar, cum stiti ca militam pentru o viata colorata si plina de frumusete, nu puteam adera la miscarea „Black”, asa ca am facut pentru voi COLOR Friday. Si nu numai atat! Am facut in asa fel incat ziua colorata de vineri sa tina si sambata 🙂

COLOR Friday bun

Ce inseamna asta? Pe scurt: REDUCERI! Mai detaliat: doua zile intregi in care aveti sansa sa comandati tricourile preferate la preturi speciale si sa profitati de unul dintre evenimentele care a prins foarte bine in Romania.

Chiar daca, in principiu, nu militam pentru preluarea sarbatorilor si evenimentelor americane, unicul motiv fiind ca avem destule evenimente romanesti care merita toata atentia si implicarea noastra, ne-am vrut sa dezamagim pe niciunul dintre clientii care ar fi cautat si pe www.colorescu.ro reduceri in mult asteptata zi de vineri, 20 noiembrie.

Unii dintre voi strang bani de ceva vreme pentru a profita de ofertele din aceasta perioada si pentru a-si innoi garderoba! Achizitia unor noi modele de tricouri de la COLOR poate fi in acest moment o idee foarte buna, data fiind oferta pe care am gandit-o pentru voi. Ne-am gandit totodata ca venim si in ajutorul celor prevazatori, care vor sa profite de reducerile de moment pentru a incepe sa bifeze lunga lista a cadourilor pentru sarbatorile de iarna. Primele solicitari deja le-am primit si ne bucuram ca tricourile COLOR au intrat pentru multi dintre voi in lista scurta a ideilor de cadouri pentru cei dragi.

Indiferent daca vreti un tricou COLOR pentru voi sau pentru cineva drag, acesta este momentul! Am dat drumul la REDUCERI!

Sa fie COLOR Friday!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *