ColorEscu

4 idei perfecte pentru cadou de Dragobete

Fie că ați sărbătorit Ziua Îndrăgostiților pe model american (aka Valentine`s Day), fie că nu, sperăm că n-ați uitat de Dragobete! Nu trebuie să așteptați un an ca să iubiți românește o zi, dar zău că merită să ne bucurăm de el. Buuun… și așa ajungem la un capitol pentru unii ”dureros” – cadoul de Dragobete! Nu că sunt zgârciți, nu că n-ar vrea să ofere ceva frumos și original, dar îi mai lasă inspirația la greu. ColorEscu nu vă lasă nici în acest an și vă sare în ajutor cu câteva sugestii de cadouri românești de Dragobete.

1. Bărățări handmade de piele cu simboluri românești

Dacă ne urmărești, nu se poate să nu fi aflat ce cele mai noi produse adăugate în magazinul ColorEscu.

Este vorba despre brățările handmade de piele, țesute sau încrustate, cu simboluri românești cum sunt cele din civilizația Cucuteni, spirala sau veselul tricolor! Mai multe despre ele poți citi aici!

2. Un tricou românesc cadou cât 1000 de cuvinte

Nu toată lumea se pricepe la cuvinte și declarații, dar dacă o îl/o cunoști și știi să îi atingi sufletul cu cel mai potrivit cadou de Dragobete și mesaj, totul e perfect. Un tricou românesc de la ColorEscu poate face cât 1000 de cuvinte puse laolaltă dacă e bine ales. Uite niște sugestii:

3. Tricouri pereche pentru el/ea și pentru tine

Dacă îți place ideea de cadou-pereche pentru Dragobete sau ….dacă pur și simplu profiți de ocazie să îți faci și ție un cadou 😀 avem o mulțime de idei:

4. Seturi de produse românești cadou

Dacă te simți inspirat/ă și chiar vrei să îți copleșești perechea, poți opta pentru un set de produse ColorEscu. Au stil (românesc, evident!) și sigur cucerești cu ele!

Set Cucuteni

Multe alte idei vă pot fi inspirate de magazinul nostru . În definitiv, orice are spirit românesc poate transmite iubire de Dragobete!

Să vă iubiți, dragilor! Asta e tot ce contează!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *